Filters
Søg

Real Rebel Luxury Lip Care

Producent: Real Rebel
SKU: 799439080638
Real Rebel Luxury Lip Care er en revolutionerende læbestift, som skifter farve for øjnene af dig. Læbestiftens grønne farve reagerer med dine læbers egen PH værdi og skaber din helt egen individuelle farve af lyserød. Den er næsten som magi og må opleves.
129 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Læbestiften er designet til at understrege din egen naturlige røde læbefarve og bliver farvekorrigeret ved at reagere på din huds ph-værdi. Real Rebel består blandt andet af bovoks, jojoba olie, oliven extract, shea butter og E-vitamin-nogen ingredienser, som er i stand til at trænge ind i læbeoverfladen og beskytter dermed dine læber mod miljøskader. Er fri for silicone og parabener. Duften i Real Rebel er fra den californiske Essentiel Orange oil, som giver en forfriskende boost.

Kunder der har købt denne vare købte også
100073

Dandruff Sham. Refill 230ml

Refill-shampoo kommer i en pose, man kan vælge at ta shampooen i en glasflaske eller genbrug din gamle emballage. Beskrivelse af shampooen står under serien Hair & Scalp.
163 DKK
122

Multi Treat Cure 100ml Refill

Refill-kur kommer i en pose, man kan vælge at ta kuren i en glasflaske eller genbrug din gamle emballage. Beskrivelse af kuren står under serien Hair & Scalp.
163 DKK
101360

Therapy 100 ml

Vegansk hovedbundskur med vitaminer, brændenælde og kamfer.
149 DKK
104680

Pantenol Serum

Provitamin B5/ styrke
DKK