Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Hemp Nation Hydrate by G Gentlemen 535 ml

Producent: Hemp Nation
SKU: AG40592
Ultra fugtgivende letvægts formel med DermaDark Bronzere, der fremmer hudens naturlige brune farve. Indeholder ColorGuard Tattoo Technology, der beskytter tatoveringer mod afskalling og blegning.
Unik duftneutral farveforstærker, der fremmer hudens naturlige melanin produktion. Naturlig fugtkilde til huden. Kokosvand er rig på næringsstoffer og vitaminer, bl.a. C-vitamin, som bidrager til collagen produktionen i huden. Foruden dette er kokosvand også rig på antioxidanter, som har en beskyttende og udrensende effekt på affaldsstoffer i huden.
Koffein har en fornyende og energigivende effekt på huden. Hjælper til at tone og forfine hudens overflade, for en sund og velplejet ud. Medicinsk plante som fremmer hudens naturlige opheling. Har en unik evne til at forsegle fugten i huden, hvilket bevirker at hudens fugtindhold holdes i balance.
Duftnoter: Appelsin, bergamot og cedertræ – rå og dyb duft.
329 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin er kerneingredienserne i alle Hemp Nation lotions, sammen med Hampefrøolien. Denne unikke olie er rig på essentielle fedtsyrer, Vitamin A, E og B5 samt et beskyttende antioxidanter.