Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Hemp Nation

Sort by
Display per page
A40619

Hemp Nation Agave & Lime Lotion 535 ml

Agave har antiinflammatoriske egenskaber og fugter huden I dybden. Denne plante er rig på B1, B2, C, D, K og provitamin A. Lime og Hav Salt giver en fornyende, rensende og polerende effekt til huden, for en hud som stråler og er fugtmættet I dybden. DermaDark® Bronzer Unik duftneutra farveforstærker, der fremmer hudens naturlige melanin production.
Ultimativ fugtgivende blend af hampefrøolie, jojoba og sheasmør, der plejer I dybden og regulerer hudens fugtbalance.
En fusion af super vitaminer E og B5 giver naturlig beskyttelse og bekæmper de tidlige alderstegn.
219 DKK
40099

Hemp Nation Pomaberry Lotion 535 ml

Granatæble, acai bær og goji bær tilfører huden fugtgivende antioxidanter. Superfrugter der reducerer irritation og inflammation i huden, og bevirker at huden føles beroliget og i balance.
Soft Focus Effect: Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.
Duftnoter af fersken, citrus, melon og æble - mild og blød duft
199 DKK
AG40201

Hemp White Peach & Hibiscus Body wash 235 ml.

Hampefrøolie, Rig på antioxidanter, Vitaminer og mineraler.
Bevarer fugten i huden, Mild rensende uden sulfater, Beskytter din kulør, skøn og frisk duft.
Hvid fersken: Højt indhold af antioxidanter, som hjælper med at forbedre den generelle hudstruktur, mens huden beskyttes mod miljømæssige stressfaktorer. Cellefornyelsen forbedres og huden får en flot glød.
Hibiscus Ekstrakt: Højt næringsindhold i form af vitaminer og mineraler. Duftnoter: Fersken, mandarin og ananas – sød og frisk duft.
199 DKK
AG40200

Hemp White Peach & Hibiscus Lotion 535 ml.

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, Rig på essentielle fedtsyrer, Med vitamin A, E og B5, Rig på antioxidanter.
Højt indhold af antioxidanter, som hjælper med at forbedre den generelle hudstruktur, mens huden beskyttes mod miljømæssige stressfaktorer.Cellefornyelsen forbedres og huden får en flot glød
Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker. Fersken, mandarin og ananas – sød og frisk duft.
199 DKK