Filters
Søg

Sanzi Beauty Growth Serum 2 ml.

SKU: 5700002061676
Eyelash Growth Serum indeholder en række aktive og komplekse ingredienser, som sammen booster væksten af dine øjenvipper. Der er dog hverken tilsat olie, kunstig parfume, parabener eller hormoner i produktet. Den komplekse formel i vores Eyelash Growth Serum er unik og udviklet af os selv over en periode på mere en 1 1/2 år, og er en sammensætning af Myristoyl Pentapeptide-17 der fremmer hårvækst. Fåes også i 5 ml.
Vi anbefaler ikke brug af Eyelash Serum, hvis du er gravid. Ammende må gerne bruges vores serum.
290 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Sådan anvender du vippe-serum. Start med at rense dine øjenvipper- af med vores oil-free Makeup remover, herefter er Eyelash Growth serum simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant én gang dagligt anbefaler om aften. Du vil opleve at dine øjenvipper bliver længere efter 6-8 uger og det maksimale resultat vil du typisk kunne se efter 16 uger.

Kunder der har købt denne vare købte også
100111

SDI Læbepomade SPF.20

Læbepomaden indeholder gode ingredienser, som naturlig bivoks, kokosolie, sheasmør og sikre optimalt pleje og beskyttelse af dine læber
Læbepomaden indeholder fysisk solfilter Spf 20 UVA/UVB
Og duften af vanilje ekstrakt
69 DKK
5700002183552

Sanzi Charcoal Clay Mask 100 ml

Charcoal Clay Mask er en effektiv ansigtsmaske, der med sit indhold af både ler og aktivt kul hjælper med at dybderense og eksfoliere din hud. Masken virker på bare 10-15 minutter og hjælper med at suge fedt og snavs til sig, så din hud bliver ren, glat og afbalanceret.
220 DKK