Filters
Søg

Luksus-øjenpude med krystaller & lavendel

Producent: CC
SKU: CAR11
Håndsyet øjenpude i silke med ametyst, rosenkvats, lavendelduft, og hørfrø. Ametyst anbefales mod hovedpine, migræne, hudlidelser, feber og mave-tarm problemer. Virker afstressende og god mod søvnløshed. Rosenkvarts har en beroligende energi, som fjerner negativitet fra kroppen. Lavendelduften virker beroligende på krop og sind.
450 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Hvis du ønsker flere betræk så skriv en sms eller mail til mig så kan jeg bestille dem til dig.

Kunder der har købt denne vare købte også
5700002061621

Sanzi Beauty Eyebrow Serum 5 ml

Ved at bruge Øjenbryn Serum én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.
Vi anbefaler ikke brug af Eyebrow Serum, hvis du er gravid. Ammende må gerne bruges vores serum.
490 DKK
5700002061638

Sanzi Zone Conditioner Serum 8 ml

Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Vores bryn- og vippepleje er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner.
Vores Eye Zone Conditioner Serum er oplagt til dig, der har fået lavet et permanent vippebuk eller lash extensions, da den går ind og styrker dine vipper uden brug af olie.
260 DKK
5700002183507

Sanzi Beauty Oil-Free Make up Remover

Oil-Free Makeup Remover er en skånsom og effektiv makeupfjerner, som er helt fri for olie. Den går derfor godt i spænd med vores vippe- og bryn-produkter. Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som beskytter og beriger din hud.
Oplagt til dig, som har enten lash extensions eller permanent vippebuk, da den er helt fri for olie.
130 DKK