Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Rosalique, Hemp Nation & SDI

Sort by
AG40201

Hemp White Peach & Hibiscus Body wash 235 ml.

Hampefrøolie, Rig på antioxidanter, Vitaminer og mineraler.
Bevarer fugten i huden, Mild rensende uden sulfater, Beskytter din kulør, skøn og frisk duft.
Hvid fersken: Højt indhold af antioxidanter, som hjælper med at forbedre den generelle hudstruktur, mens huden beskyttes mod miljømæssige stressfaktorer. Cellefornyelsen forbedres og huden får en flot glød.
Hibiscus Ekstrakt: Højt næringsindhold i form af vitaminer og mineraler. Duftnoter: Fersken, mandarin og ananas – sød og frisk duft.
199 DKK
AG40200

Hemp White Peach & Hibiscus Lotion 535 ml.

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, Rig på essentielle fedtsyrer, Med vitamin A, E og B5, Rig på antioxidanter.
Højt indhold af antioxidanter, som hjælper med at forbedre den generelle hudstruktur, mens huden beskyttes mod miljømæssige stressfaktorer.Cellefornyelsen forbedres og huden får en flot glød
Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker. Fersken, mandarin og ananas – sød og frisk duft.
199 DKK
5060130034639

Rosalique 30 ml

Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.
399 DKK
100111

SDI Læbepomade SPF.20

Læbepomaden indeholder gode ingredienser, som naturlig bivoks, kokosolie, sheasmør og sikre optimalt pleje og beskyttelse af dine læber
Læbepomaden indeholder fysisk solfilter Spf 20 UVA/UVB
Og duften af vanilje ekstrakt
69 DKK