Welcome to our fashion store!
Filters
Search

E-Vitamin Tochopherol

SKU: CC0006
Naturligt fedtopløseligt vitamin bruges til at forbedre holdbarheden i din olie og E vitamin er også en stor antioxydant. Denne E vitamin er cosmos certificeret, cosmos er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik som bruges mere end i 45 lande.
DKK
+ -
Customers who bought this item also bought
CC0015

Tidsel Olie Øko.

Rig på fedtsyrer, vitaminer, proteiner og mineraler. Den kan bruges til alle hudtyper men er især godt til fedtet og uren hudtyper. Tidsel olie er en non comedonic oil, hvilket betyder den tilstopper ikke hudens porer til, så den udvikler bumser/urenheder.
DKK
CC0005

Ansigtolie Glas Flaske med pipette 30 ml.

30 ml frosted glas flaske tilhørende glaspipette med hvid blød plasttop og bambuskant. Disse pipetter er ikke fremstillet i Kina men af en Europæisk producent, der kun bruger bambus der er dyrket uden kemi, dvs. uden sprøjtning med diverse pesticider. Husk at vælge hvilken olier du ønsker i din 30 ml flaske. En base, 2 stk. aktive olier og evt æterisk duft olie + E vitamin.
219 DKK
CC0008

Acai-bær Olie Øko.

Acai bærene går ind under superfood, det er en af de meste kraftfulde antioxydanter til hudpleje. En luksus olie rig på omega 6,9, B1, B2, B3, C og E. Olien føles fløjsblød mod huden, øger elasticiteten og udsætter hudens ældningstegn.
DKK
CC0011

Granatæble Olie Øko.

Granatæble olien har et meget højt indhold af antioxydanter, og virker stimulerende på dannelsen af collagen i huden. Da collagen med årene bliver mindre og mindre hjælper granatæble olien huden til at virke mere elastisk og ung, olien har en meget regenererende og opstrammende effekt.
DKK