Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Custom-made Face Oil

Min passion er skønhed, rene råvarer og gerne økologi. Derfor har jeg valgt I kan lave jeres HELT egen ansigt olie. Man vælger simpelthen, hvilken flaske man ønsker at købe derefter skal man vælge en base olie, en til to aktive olier og en æterisk olie samt 2 dr E-Vitamin. I må også gerne blande to olier fra samme kategori eller 1-2 ren aktiv olie i en 10 ml.

Sort by
CC0008

Acai-bær Olie Øko.

Acai bærene går ind under superfood, det er en af de meste kraftfulde antioxydanter til hudpleje. En luksus olie rig på omega 6,9, B1, B2, B3, C og E. Olien føles fløjsblød mod huden, øger elasticiteten og udsætter hudens ældningstegn.
DKK
CC0009

Agurke-frø Olie

Koldpresset olie fra Agurke frø, olien er meget mager og letoptagelig derfor egner den sig super fint til en roll om efter rens. Agurkefrø olien er rigtig god til acne og den unge hud-pleje.
DKK
CC0004

Ansigtolie Glas flaske med pipette 10 ml.

10 ml klar glas flaske tilhørende glaspipette med hvid blød plasttop og bambuskant. Disse pipetter er ikke fremstillet i Kina men af en Europæisk producent, der kun bruger bambus der er dyrket uden kemi, dvs. uden sprøjtning med diverse pesticider. I 10 ml. flasken foreslår jeg kun én aktiv olie måske to. men brug 10 ml som en antioxydant boost til din serum/creme.
119 DKK
CC0005

Ansigtolie Glas Flaske med pipette 30 ml.

Sort Glasflaske i 30 ml med pipette. Husk at vælge hvilken olier du ønsker i din 30 ml flaske. En base, 2 stk. aktive olier og evt æterisk duft olie + E vitamin.
229 DKK
CC0003

Ansigtolie Glas Roll On 10 ml.

10 ml roll on er i klar glas med hvidt låg. Super god måde at have sine ansigtolie, fordi man undgår iltning, og bakterier til olierne. Også er det svært at overdoserer ved brug. Den fåes med plastikkugle eller med alukugle. Hvis du har et ønske, hvilken kugle du ønsker så skriv det i bemærkning sidst i din bestilling. I 10 ml. flasken foreslår jeg kun én aktiv olie måske to. men brug 10 ml som en antioxydant boost til din serum/creme.
129 DKK
CC0010

Borago Olie Øko.

Borago olien indeholder 23 % GLA som er god til den tørre hudtype. GLA styrker hudbarrieren især for sarte, irritereret og tørre hudtyper.
DKK
CC0006

E-Vitamin Tochopherol

Naturligt fedtopløseligt vitamin bruges til at forbedre holdbarheden i din olie og E vitamin er også en stor antioxydant. Denne E vitamin er cosmos certificeret, cosmos er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik som bruges mere end i 45 lande.
DKK
CC0011

Granatæble Olie Øko.

Granatæble olien har et meget højt indhold af antioxydanter, og virker stimulerende på dannelsen af collagen i huden. Da collagen med årene bliver mindre og mindre hjælper granatæble olien huden til at virke mere elastisk og ung, olien har en meget regenererende og opstrammende effekt.
DKK
CC0007

Havtorne Bær

Havtorn er en master af høje antioxidanter i at bekæmpe de fri radikaler, hvilket vi har stort behov for i dag. Grundet vores belastede miljø, som dræner vores hud og efterlader den skrøbelig og blottet.
DKK
CC0012

Hindbærkerne Olie Øko.

Hindbærkerne olie formår at skabe en lipid barrierre, som yder huden optimal beskyttelse også overfor skadelige UV. Olien har anti flammatoriske og helende effekt og god til hudtyper som eksem, psoreasis og andre hudforandringer.
DKK
CC0013

Hybenkerne Olie Øko.

Hybenkerne olien er meget rig på C-vitamin og pænt indhold af E-vitamin, hjælper med at reducere de fine linier og er især god til ar. Smør gerne flere gange dagligt med 1-2 dr ren E.vitamin blandet ren i olien evt. i en roll on 10 ml.
DKK
CC0014

Hyldebær Olie Øko.

Hyldebær olie virker meget dulmende og beroligende på huden. Det gør den også meget velegnet til problematisk hud, og hudproblemer som tør, sart og uren og neurodermitis.
DKK
CC0001

Jojoba Olie Øko.

Jojobaolie er en af de få olier som ligger tæt op ad hudens egen struktur, og derfor bliver meget let optaget i huden. Den hjælper i øvrigt de andre aktive olie med at optages bedre i huden. Da Jojoba olien er specielt beskyttende, er den rigtig god til folk som arbejder udendørs og til dem der er udsat for forurening.
DKK
CC0002

Macadamia Olie Øko.

Macadamianød olien er en middelfed olie og er en af de mest regenererende olier, den er meget letoptagelige og er kendt for at være suveræn til at heale ar, solskader og andre hudirritationer og gør huden blød og smidig.
DKK
CC0015

Tidsel Olie Øko.

Rig på fedtsyrer, vitaminer, proteiner og mineraler. Den kan bruges til alle hudtyper men er især godt til fedtet og uren hudtyper. Tidsel olie er en non comedonic oil, hvilket betyder den tilstopper ikke hudens porer til, så den udvikler bumser/urenheder.
DKK